Contentcontract

Heb je doorlopend teksten nodig? Wil je voortdurend top of mind blijven bij je klanten en prospects, snel kunnen schakelen en zeker zijn van constante kwaliteit? Overweeg dan te kiezen voor een contentcontract.

De voordelen van een contentcontract

N

Geen gedoe met offertes en meerdere facturen. Eén telefoontje of mail is voldoende om snel te beschikken over een sterke tekst.

N

Je bent zeker van een plaats in mijn agenda.

N

Met een vaste tekstschrijver (zonder werkgeverslasten!) zijn je teksten altijd consistent als het gaat om kwaliteit, schrijfstijl, tone of voice, etc.

N

Je bent verzekerd van professionele en verse content (voor je site wordt Google daar ook heel vrolijk van).

N

Door de regelmatige samenwerking leer ik jou en je bedrijf(s-DNA) steeds beter kennen. Zo heb ik al snel aan een ha woo genoeg en weet jij andersom ook precies wat je aan me hebt.

N

Je profiteert van een gunstig tarief.

Zo werkt het

Met een contentcontract kun je me snel en ad hoc inschakelen voor welk type tekst dan ook. Bij de start spreken we een efficiënte vorm van samenwerking af. Daarna sta ik een minimaal aantal uren per week of maand voor je klaar om jou en je klanten blij te maken met nieuwe teksten voor je website, nieuwsbrief, socials, mail, etc. Zo ben je altijd zeker van de juiste tekst op het juiste moment.

“Ik heb Arianne leren kennen als een ervaren en creatieve tekstschrijver die erg gedreven is, meedenkt en adviseert. Ze is transparant in het traject en de kostenraming voorafgaand aan het traject. Echt een aanrader!”

Marinus Nijhof

Commercieel en circulair manager Scheffer Groep

“Met haar manier van werken en haar kritische blik zorgt Arianne ervoor dat het verhaal zoals jij dat voor je ziet in de juiste toon op papier of scherm verschijnt. En altijd foutloos! Dat is waarom wij als communicatie-/ontwerpbureau graag gebruikmaken van haar diensten.”

Caroline Derkx-Oosting

Directeur Lemon Bird Ontwerpers

Ook je zinnen gezet op woorden die werken?