Voor bedrijven en zelfstandig ondernemers

Maak van kijkers kopers

Als ondernemer weet je als geen ander dat sterke salescopy cruciaal is voor het succes van je bedrijf. Dat overtuigende webteksten, klantcases, whitepapers, blogs en socialmediaposts, maar ook goed opgebouwde en foutloze mails en offertes het verschil kunnen maken. Bij het over de streep trekken van interessante prospects, maar ook bij het behouden van je bestaande klantenkring.

Krab jij jezelf regelmatig achter de oren als je kijkt naar je eigen staaltjes tekst? Besteed ze uit aan een  professional – hi! – en ervaar het verschil. Want wat je ongetwijfeld niet wilt, is een aaneenschakeling van zinnen alleen. Wat jij wilt, is een pakkende tekst met verkoopkracht. Jij wilt een tekst die werkt.

Hiervoor kun je bij me aanklopppen

$

(SEO-)webteksten

$

Artikelen

$

Interviews

$

Klantcases

$

Whitepapers

$

Eindredactieklussen

$

Bedrijfsmagazines

$

Brochures, folders

$

Nieuwsbrieven

$

Socialmediaposts

$

Persberichten

$

Overige zakelijke teksten

Herschrijven, redigeren en corrigeren: doe ik ook

Heb je al een bestaande tekst of een concept? En wil je die laten herschrijven of (wat minder rigoureus) laten redigeren? Perfect! Ik zorg voor een strak en gestroomlijnd resultaat. Of ik je tekst nu compleet overhoopgooi of niet, het corrigeren van spelling, grammatica, zinsbouw en leestekens zit er altijd bij in. Immers: een professionele tekst is een foutloze tekst (en zelfs onder tekstschrijvers zie ik die niet vaak …)

Hoe pakken we het aan?

Stap 1: Alle info verzameluuuh!

Voor wie is de tekst? Wat is het doel? Wat is de boodschap en de juiste tone of voice? Deze en andere vragen komen altijd aan bod. De exacte briefing hangt van de aard van de opdracht af. Ga ik bijvoorbeeld nieuwe webteksten voor je schrijven, dan wil ik alles nog veel meer van je weten. Wie je bent. Wat je biedt. En op welke onderscheidende manier je dat doet. Ik ben benieuwd naar je ideale klant, wat zijn of haar probleem is, hoe jij dat oplost, en ga zo maar door. Ik inventariseer, check, dubbelcheck en vraag door. Zo kan ik voortvarend met het schrijfwerk aan de slag.

Stap 2: Ik duik m’n laptop in en stort me op de tekst

Stap 3: Ik stuur je mijn voorstel

Gaat het om webteksten, dan ontvang je die inclusief URL’s, title tags, meta descriptions, call to actions, etc. Ook voor je webbouwer werkt dat lekker efficiënt.

Stap 4: Jij levert feedback, ik pas de tekst zo nodig aan

Stap 5: Ik stuur je de definitieve versie. High five!

Er zijn best veel tekstschrijvers.
Waarom kiezen voor Alfa Rho?

$

Je wilt een goeie. Toch?

$

Ik heb een universitaire talenachtergrond én verstand van communicatie

$

Ik schrik niet van complexe materie, ik duik overal in

$

Ik hou me aan afspraken, ben duidelijk en transparant

$

Ze zeggen dat het leuk is, samenwerken met mij (*bloost)

Kostatan?

Ik hoor het je denken: meh, ik zie nergens tarieven. En dat klopt. Omdat ik hou van duidelijkheid. Paradoxaal, maar wel waar. Want hoe cliché ook: de ene opdracht is de andere niet. Ik lever maatwerk, en duidelijkheid over de prijs kan ik je pas geven – en geef ik je – zodra ik precies weet wat je van me vraagt. Het resultaat. Dat is waar het in de eerste plaats om gaat. En ook daar kun je bij mij van op aan.

PS Heeft jouw bedrijf doorlopend goede (commerciële) teksten nodig? Ontdek dan ook de voordelen van Copy Connect.
Op al mijn werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Alfa Rho van toepassing (verkrijgbaar op verzoek). 
“Wij werken inmiddels een aantal jaren samen met Arianne. In deze periode hebben we een erg prettige samenwerking opgebouwd. Arianne begrijpt onze dienstverlening, cultuur en werkwijze en weet dat als geen ander om te zetten in krachtige teksten. Daarnaast triggert ze ons ook regelmatig met (spontaan) advies. Tel daarbij op een transparante en zeer duidelijke werkwijze. Dat maakt dat ik Arianne van harte aanbeveel.”
Rogier Mink

Commercieel directeur Coolminds

“Arianne heeft ons zeer deskundig, snel en prettig geholpen bij het vernieuwen van onze website. Naast het professioneel, duidelijk, zeer leesbaar en correct redigeren van onze teksten heeft zij proactief bijgedragen aan de verdere vormgeving. Haar teksten, aangevuld met diverse technische suggesties en instructies voor de websitebouwer, zijn erg werkbaar en versnellen het proces aanmerkelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is ook nog eens uitstekend. Daarnaast is het gewoon een erg leuk mens. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”
Jannes Haveman

Notaris Woortmann Notarissen Zeist

Ook je zinnen gezet op woorden die werken?