Hoor je ’t eens van een ander

“Arianne is de freelancer die je meteen in vaste dienst zou willen nemen. Ze is uniek in haar (schrijf)stijl. Ze voelt feilloos aan wat je over wilt brengen en maakt met haar teksten de boodschap zoveel beter! De teksten van Arianne zijn scherper, voelen persoonlijker en de positiviteit spat ervan af. Websites, personeelshandboeken, maar ook heel persoonlijke reacties naar onze klanten, alles is mooier door Arianne. Had ik al gezegd dat we heel blij met haar zijn?”

Petra Weeling

Commercieel manager AquaCell

“Wij werken inmiddels een aantal jaren samen met Arianne. In deze periode hebben we een erg prettige samenwerking opgebouwd. Arianne begrijpt onze dienstverlening, cultuur en werkwijze en weet dat als geen ander om te zetten in krachtige teksten. Daarnaast triggert ze ons ook regelmatig met (spontaan) advies. Tel daar een transparante en zeer duidelijke werkwijze bij op. Dat maakt dat ik Arianne van harte aanbeveel.”

Rogier Mink

Commercieel directeur Coolminds

“Zoek je iemand die snel en vakkundig te werk gaat, dan beveel ik Arianne zeker aan. Ik heb haar ervaren als laagdrempelig en persoonlijk in het contact. Arianne is een snelle denker, weet complexe stukken gauw te doorgronden en levert werk van hoge kwaliteit. Dankzij haar hulp hebben we van een veelzijdig en complex rapport een helder en vlotlezend stuk kunnen maken. Ik zou haar direct weer inhuren, sterker nog: de afdeling Kindergeneeskunde van het Erasmus MC heeft dat alweer gedaan!”

Mark Mellema

Erasmus Medisch Centrum - Sophia Kinderziekenhuis

“Als startende onderneming met diensten in het inlichtingenmanagement zitten wij boordevol goede ideeën, maar zitten we te diep in de materie om ons proces uit te leggen aan een leek. We zochten dan ook een tekstschrijver die ons proces kon doorgronden en zo kon verwoorden dat een ander het ook begrijpt. Deze tekstschrijver vonden we in Arianne de Ruiter van Alfa Rho. In een aantal goed voorbereide sessies dook ze met ons in onze eigen processen en kreeg ze het voor elkaar om de essentie van ons verhaal uit ons te halen. Alfa Rho is voor ons de ideale match om onze eigen diensten beter te verwoorden en uit te leggen.”

Bas Ooink en Stefan Sijbesma

Directie Blue Team Intelligence

Arianne is uitstekend in staat zich te verdiepen in de meest uiteenlopende zaken en heeft de kwaliteiten om hierover een verhaal te schrijven dat de doelgroep weet te boeien. Ze stelt de juiste vragen, is kritisch en schrijft teksten die prettig te lezen zijn.

Harmen Visser

Commercieel directeur TRES

“Met Arianne is het niet alleen plezierig samenwerken, je bent ook zeker van professionaliteit, accuratesse en kwaliteit. Met haar expertise en doortastende persoonlijkheid heeft ze voor ons inmiddels al een aantal keer goed doordachte en kwalitatief uitstekende teksten verzorgd.”

Teo de Groot

Bestuurder CBO Noardwest-Fryslân

“Samenwerken met Arianne is een feestje. Ze is snel, secuur en stelt de juiste vragen. Haar teksten zijn prettig om te lezen en worden binnen de afgesproken tijd zonder taalfouten (!) aangeleverd. Kortom, erg fijn!“

Ellen Walet

Communicatiemanager NFP Groep

“Wat een mooie en pakkende tekst heeft Arianne geschreven voor onze nieuwe folder! Wij vinden het bewonderenswaardig dat ze eigenlijk niets van het bedrijf weet en toch een tekst schrijft alsof ze er al jaren werkt. Super!”

Tessy Dijkstra

HR-adviseur Firestop

“Arianne dringt snel door tot de kern van je organisatie en zet je boodschap vakkundig om in sterke tekst. Ze weet daarbij feilloos de juiste toon te treffen, zodat je je (potentiële) klanten precies bereikt op de manier die jouw business verder brengt. Kwaliteit. Daar kun je bij Arianne van op aan. Daarnaast is ze ook nog eens een plezierige persoonlijkheid met veel humor, dat maakt de samenwerking extra leuk.”

Erik Toenhake

Directeur Aarden

“Arianne heeft ons uitstekend geholpen om een beleidsnotitie over complexe, organisatorische veranderprocessen logisch op te bouwen, inhoudelijk scherp te krijgen en op een aansprekende manier voor het voetlicht te brengen.”

Afdeling Kindergeneeskunde

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

“Ik was supertrots op mijn samenvatting van een complex verhaal voor een subsidieaanvraag. Eigenlijk durfde ik de laatste edit bijna niet eens meer uit handen te geven, bang dat er misschien toch iets van de essentie verloren zou gaan. Boy oh boy, was I wrong! Een slimme wijziging van de volgorde, een verhelderend pakkend kopje hier, net wat andere woorden en wat zinnen schrappen daar … Door de final edit van Arianne is de essentie juist sterker naar voren gekomen en spat het stuk nu van het scherm! Een échte aanrader. Enorm bedankt, Arianne!”

Gretha Oost

Oprichter The O Initiative

“Arianne heeft ons zeer deskundig, snel en prettig geholpen bij het vernieuwen van onze website. Naast het professioneel, duidelijk, zeer leesbaar en correct redigeren van onze teksten heeft zij proactief bijgedragen aan de verdere vormgeving. Haar teksten, aangevuld met diverse technische suggesties en instructies voor de websitebouwer, zijn erg werkbaar en versnellen het proces aanmerkelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is ook nog eens uitstekend. Daarnaast is het gewoon een erg leuk mens. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”

Jannes Haveman

Notaris Woortmann Notarissen Zeist

“Arianne is een snel en toegewijd persoon, gericht op resultaat. Heeft een fijn ontwikkeld gevoel voor publiciteit, weet wanneer een boodschap overkomt. Combineert dat met een feilloze beheersing van het Nederlands. Heeft overzicht over talrijke processen en weet hoe belangrijk procedures en een goede uitvoering zijn voor het welslagen van veranderingsplannen. Gaat gemakkelijk om met mensen van allerlei slag en heeft een groot gevoel voor humor. Stevige persoonlijkheid. Zoekt altijd naar de uitdaging.”

Pieter Sijpersma

Vm hoofdredacteur Dagbad van het Noorden

“Ik heb Arianne leren kennen als een ervaren en creatieve tekstschrijver die erg gedreven is, meedenkt en adviseert. Ze is transparant in het traject en de kostenraming voorafgaand aan het traject. Echt een aanrader!”

Marinus Nijhof

Commercieel en circulair manager Scheffer Groep

“Je verhaal verwoorden in creatieve en heldere teksten? Arianne weet er wel raad mee. Met haar manier van werken en haar kritische blik zorgt ze ervoor dat het verhaal zoals jij dat voor je ziet in de juiste toon op papier of scherm verschijnt. En altijd foutloos! Dat is waarom wij als communicatie-/ontwerpbureau graag gebruikmaken van haar diensten.”

Caroline Derkx-Oosting

Directeur Lemon Bird Ontwerpers

Ook je zinnen gezet op woorden die werken?