Voor overheids-, onderwijs- en zorgorganisaties

Als overheids-, onderwijs- of zorgorganisatie zet je je voortdurend in voor heldere communicatie naar je doelgroep(en). Wollige, onpersoonlijke teksten, onnodige ambtelijke taal en onduidelijkheden wil je voorkomen. En dat is nog helemaal niet zo eenvoudig.

Als ervaren tekstschrijver help ik je graag. Of het nu gaat om een nieuwe of een bestaande tekst: ik (her)schrijf ‘m vanuit het perspectief van de doelgroep en zet je boodschap om in toegankelijke, begrijpelijke en eenduidige taal.

Werk je regelmatig aan ingewikkelde beleidsnotities en/of -plannen? En heb je behoefte aan een slimme tekstschrijver die kritisch met je meedenkt en complexe materie terugbrengt tot een helder, vlot en samenhangend verhaal? Ook dan sta ik met mijn expertise voor je klaar.

Voor deze teksten kun je bij me aankloppen

$

Webteksten

$

Eindredactieklussen

$

Brochures/folders

$

Beleidsstukken

$

Projectplannen

$

Interviews en artikelen

$

Nieuwsbrieven

$

Persberichten

$

Overige zakelijke teksten

Tekstschrijvers genoeg. Waarom kiezen voor mij?

$

Je wilt een goeie. Toch?

$

Ik heb een universitaire talenachtergrond én verstand van communicatie

$

Ik schrik niet van ingewikkelde materie. Kom maar op!

$

Ik hou me aan afspraken, ben duidelijk, open en transparant

$

Samenwerken met mij is best leuk. Zeggen ze.

Zo gaan we te werk

Stap 1: de briefing

We bespreken de inhoud van de opdracht, de doelgroep voor de tekst, de boodschap, de tone of voice, etc. Alles wat ik nodig heb om voortvarend met de tekst aan de slag te kunnen gaan. Afhankelijk van het type opdracht is de briefing meer of minder uitgebreid.

Stap 2: Schrijfmodus aan!

Zo. Met alle info op zak stort ik me op de tekst. Ik schrijf, schrap, stuctureer en polijst, tot de tekst aan alle kanten klopt.

Stap 3: Ik stuur je mijn voorstel

Stap 4: Jij geeft je feedback, ik pas mijn voorstel zo nodig aan

Stap 5: Je ontvangt de definitieve tekst. Showtime!

Enne, qua euro’s?

Ben je geïnteresseerd in samenwerking, dan hebben we het natuurlijk ook over de prijs. Zodra ik weet wat de opdracht inhoudt en wat je wensen zijn, geef ik je een heldere inschatting van de kosten of komen we een vaste prijs overeen.

PS Heeft jouw organisatie doorlopend goede teksten nodig? Ontdek dan ook de voordelen van Copy Connect.

Op al mijn werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Alfa Rho van toepassing (verkrijgbaar op verzoek). 

“Zoek je iemand die snel en vakkundig te werk gaat, dan beveel ik Arianne zeker aan. Ik heb haar ervaren als laagdrempelig en persoonlijk in het contact. Arianne is een snelle denker, weet complexe stukken gauw te doorgronden en levert werk van hoge kwaliteit. Dankzij haar hulp hebben we van een veelzijdig en complex rapport een helder en vlotlezend stuk kunnen maken. Ik zou haar direct weer inhuren. Sterker nog: de afdeling Kindergeneeskunde van het Erasmus MC heeft dat alweer gedaan!”

Mark Mellema

Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis

“Met Arianne is het niet alleen plezierig samenwerken, je bent ook zeker van professionaliteit, accuratesse en kwaliteit. Met haar expertise en doortastende persoonlijkheid heeft ze voor ons inmiddels al een aantal keer goed doordachte en kwalitatief uitstekende teksten verzorgd.”

Teo de Groot

Bestuurder CBO Noardwest-Fryslân (onderwijs en opvang)

Ook je zinnen gezet op woorden die werken?