Voor overheids-, onderwijs- en zorgorganisaties

Laat je teksten optimaal voor je werken

Als overheids-, onderwijs- of zorgorganisatie zet je je voortdurend in voor heldere communicatie naar je doelgroep(en). Wollige, onpersoonlijke teksten, onnodige ambtelijke taal en onduidelijkheden wil je voorkomen. En dat is nog helemaal niet zo eenvoudig.

Als ervaren tekstschrijver help ik je graag. Of het nu gaat om een nieuwe of een bestaande tekst: ik (her)schrijf ‘m vanuit het perspectief van de doelgroep en zet je boodschap om in toegankelijke, begrijpelijke en eenduidige taal.

Werk je regelmatig aan ingewikkelde beleidsnotities en/of -plannen? En heb je behoefte aan een slimme tekstschrijver die kritisch met je meedenkt en complexe materie terugbrengt tot een helder, vlot en samenhangend verhaal? Ook dan sta ik met mijn expertise voor je klaar.

Dit is wat ik bied

l

Individuele copyprojecten

Webteksten, folders, brochures, artikelen, etc. Slimme, effectieve teksten waarmee je je organisatie helder positioneert en de juiste doelgroep(en) bereikt.

i

Copy Connect-abonnement

Wel de lusten, niet de werkgeverslasten. Voor als je doorlopend verzekerd wilt zijn van sterke staaltjes tekst, op de momenten dat jij ze nodig hebt.

Copy Credit-voordeelpakket

Sterke content waarmee je bouwt aan je expertstatus in je vakgebied. Een voordelig creditpakket voor (nóg) meer impact en resultaat.

Er zijn best veel tekstschrijvers. Waarom kiezen voor Alfa Rho?

$

Je wilt een goeie. Toch?

$

Ik heb een universitaire talenachtergrond, een communicatiediploma en jarenlange ervaring. Verder hou ik mijn kennis via vakgerichte cursussen, trainingen en workshops up-to-date: ik weet waar ik het over heb in mijn vak.

$

Ik schrik niet van complexe materie, duik overal in.

$

Ik hou me aan afspraken, ben duidelijk en transparant.

$

Ik ben aangesloten bij Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers.

“Arianne is een snel en toegewijd persoon, gericht op resultaat. Heeft een fijn ontwikkeld gevoel voor publiciteit, weet wanneer een boodschap overkomt. Combineert dat met een feilloze beheersing van het Nederlands. Gaat gemakkelijk om met mensen van allerlei slag en heeft een groot gevoel voor humor. Stevige persoonlijkheid. Zoekt altijd naar de uitdaging.”

Pieter Sijpersma

Vm hoofdredacteur Dagblad van het Noorden

“Met Arianne is het niet alleen plezierig samenwerken, je bent ook zeker van professionaliteit, accuratesse en kwaliteit. Met haar expertise en doortastende persoonlijkheid heeft ze voor ons inmiddels al een aantal keer goed doordachte en kwalitatief uitstekende teksten verzorgd.”

Teo de Groot

Bestuurder CBO Noardwest-Fryslân

Ook je zinnen gezet op woorden die werken?