Voor bedrijven en zelfstandig ondernemers

Maak van kijkers kopers

Als ondernemer weet je als geen ander dat sterke salescopy cruciaal is voor het succes van je bedrijf. Dat overtuigende webteksten, klantcases, whitepapers, blogs en socialmediaposts, maar ook goed opgebouwde en foutloze mails en offertes het verschil kunnen maken. Bij het over de streep trekken van interessante prospects, maar ook bij het behouden van je bestaande klantenkring.

Krab jij jezelf regelmatig achter de oren als je kijkt naar je eigen staaltjes tekst? Besteed ze uit aan een  professional – hi! – en ervaar het verschil. Want wat je ongetwijfeld niet wilt, is een aaneenschakeling van zinnen alleen. Wat jij wilt, is een pakkende tekst met verkoopkracht. Jij wilt een tekst die werkt.

Dit is wat ik bied

l

Individuele copyprojecten

Webteksten, whitepapers, klantcases, blogs, etc. Slimme, effectieve salescopy waarmee je je bedrijf in de spotlights zet en je ideale klant aantrekt.

i

Copy Connect

Wel de lusten, niet de werkgeverslasten. Voor als je doorlopend verzekerd wilt zijn van sterke staaltjes tekst, op de momenten dat jij ze nodig hebt.

Copy Credit-voordeelpakket

Sterke content waarmee je bouwt aan je expertstatus in je vakgebied. Een voordelig creditpakket voor (nóg) meer impact en resultaat.

Er zijn best veel tekstschrijvers. Waarom kiezen voor Alfa Rho?

$

Je wilt een goeie. Toch?

$

Ik heb een universitaire talenachtergrond, een communicatiediploma en jarenlange ervaring. Verder hou ik mijn kennis via vakgerichte cursussen, trainingen en workshops up-to-date: ik weet waar ik het over heb in mijn vak.

$

Ik schrik niet van complexe materie, duik overal in.

$

Ik hou me aan afspraken, ben duidelijk en transparant.

$

Ik ben aangesloten bij Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers.

“Arianne dringt snel door tot de kern van je organisatie en zet je boodschap vakkundig om in sterke tekst. Ze weet daarbij feilloos de juiste toon te treffen, zodat je je (potentiële) klanten precies bereikt op de manier die jouw business verder brengt. Kwaliteit. Daar kun je bij Arianne van op aan. Daarnaast is ze ook nog eens een plezierige persoonlijkheid met veel humor, dat maakt de samenwerking extra leuk.”

Erik Toenhake

Directeur Aarden

“Ik heb Arianne leren kennen als een ervaren en creatieve tekstschrijver die erg gedreven is, meedenkt en adviseert. Ze is transparant in het traject en de kostenraming voorafgaand aan het traject. Echt een aanrader!”

Marinus Nijhof

Commercieel en circulair manager Scheffer Groep

Ook je zinnen gezet op woorden die werken?