Tekstschrijver in Friesland

Als copywriter en tekstschrijver in Friesland help ik je om van kijkers kopers te maken en/of je doelgroep effectiever te bereiken.

Vanuit het Fryske Akkrum – tussen Leeuwarden en Heerenveen – schrijf ik teksten voor opdrachtgevers in Friesland én daarbuiten.

l

Voor bedrijven en zelfstandig ondernemers

Overtuigende boost-je-omzet-copy waar je direct blij van wordt. En je klanten ook.

i

Voor overheids-, onderwijs- en zorgorganisaties

Duidelijke, toegankelijke publiekscommunicatie, beleidsstukken, webteksten, etc.

Wat ik schrijf en voor wie

Ik schrijf heldere, commerciële en niet-commerciële, vlot leesbare, foutloze en treffende teksten. Dat doe ik voor bedrijven en zelfstandig ondernemers, en voor overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en organisaties in de zorg.

Het resultaat: teksten die overtuigen, enthousiasmeren, verleiden, converteren of puur informeren. Als het kan met een frisse en verrassende touch, altijd in de toon die bij de doelgroep past.

Teksten schrijven of herschrijven

Ik help je graag met het schrijven of herschrijven van alle soorten on- en offline tekst (als je wilt ook in het Fries). Van slogans tot (SEO-)teksten voor je site, van beleidsnotities tot Facebookposts, van whitepapers tot persberichten en alles daartussenin. Op basis van jouw briefing, informatie en/of een interview smeed ik woorden, structuur, stijl en spelling tot een sterk en doeltreffend geheel. Een nieuwe bedrijfsnaam met een pakkende pay-off? Ik duik graag in je bedrijfsprofiel en kom boven met een verrassend passend resultaat. Maximale woordwaarde. Daar ga ik voor.

Teksten redigeren

Heb je een bestaande tekst die het nog net niet helemaal is qua stijl en/of structuur? Of waarin je de juiste toon maar niet vindt? Dan kan ik ‘m óf helemaal herschrijven, óf (wat minder rigoureus) redigeren. In elk geval zorg ik ervoor dat je tekst aan alle kanten klopt. Ik pas woorden aan voor het juiste ritme in je tekst, hussel alinea’s om te komen tot de opbouw die het beste werkt en zorg voor een gestroomlijnd en lekker lezend resultaat. Zodat jij je doelgroep bereikt en beweegt op de manier die jou het meeste brengt.

Teksten corrigeren: ook daarom deze tekstschrijver in Friesland

Een professionele tekst is een foutloze tekst.  Ook voor wat betreft correctie van spelling, grammatica, zinsbouw en leestekens verzekert deze tekstschrijver in Friesland je van de punten op de i.

Ook je zinnen gezet op woorden die werken?