Copy Connect-abonnement

Copy Connect-abonnement

Heb je regelmatig teksten nodig? Misschien net te weinig voor een fulltime tekstschrijver in vaste dienst, maar wil je wél snel kunnen beschikken over sterke teksten op de momenten dat je ze nodig hebt? Met Copy Connect verbind ik me flexibel aan jouw organisatie of bedrijf en schakel je me elk moment vliegensvlug in voor welk type tekst dan ook.

Wel de lusten, niet de (werkgevers)lasten. Makkelijker wordt ’t niet.

Voor wie is Copy Connect geschikt?

Herken je je bedrijf of organisatie in een of meer van de volgende situaties? Dan is Copy Connect de oplossing die perfect bij jouw marketingbehoeften past.

$

Je hebt regelmatig behoefte aan snelle toegang tot een professionele copywriter die de ins en outs van je bedrijf of organisatie kent en flexibel inzetbaar is.

$

Je wilt je allround communicatieafdeling op freelancebasis versterken met de gespecialiseerde expertise van een vaste copywriter.

$

Je bedrijf heeft een marketingafdeling, maar mist een copywriter voor het regelmatig schrijven van effectieve, overtuigende content.

$

Je wilt de expertise van een ervaren copywriter die alle soorten content verzorgt, zonder de kosten van een copywriter in vaste dienst.

Flexibel, effectief en kostenefficiënt – 
dit levert Copy Connect je op

N

Je teksten zijn altijd consistent als het gaat om kwaliteit, schrijfstijl, tone of voice, etc.

N

Geen gedoe met offertes. Eén telefoontje of mail is voldoende om snel te beschikken over een sterke tekst.

N

Je profiteert van een voordelig tarief.

N

Geen overheadkosten, geen salarisadministratie en geen sociale premies: wel de lusten, niet de werkgeverslasten.

N

Snelle beschikbaarheid: je bent altijd verzekerd van een plaats in mijn agenda.

N

Altijd professionele en verse content (ook goed voor je SEO!).

N

Door de vaste samenwerking leer ik jou en je organisatie/bedrijf(s-DNA) steeds beter kennen. Zo heb ik al snel aan een ha woo genoeg en weet jij andersom ook precies wat je aan me hebt.

N

Flexibiliteit. Je kunt gemakkelijk op- of afschalen, afhankelijk van de hoeveelheid teksten die je nodig hebt.

{
"Arianne is de freelancer die je meteen in vaste dienst zou willen nemen. Ze is uniek in haar (schrijf)stijl. Ze voelt feilloos aan wat je over wilt brengen en maakt met haar teksten de boodschap zoveel beter! De teksten van Arianne zijn scherper, voelen persoonlijker en de positiviteit spat ervan af. Websites, personeelshandboeken, maar ook heel persoonlijke reacties naar onze klanten, alles is mooier door Arianne. Had ik al gezegd dat we heel blij met haar zijn?"

Petra Weeling, commercieel manager AquaCell

Hoe werkt Copy Connect precies, enne ... kostat?

Bij de start spreken we een efficiënte vorm van samenwerking af. Daarna sta ik een minimaal aantal uur per maand voor je klaar voor het schrijven van teksten voor je website, nieuwsbrief, socials, mailtemplates, etc. Zo ben je altijd zeker van de juiste tekst op het juiste moment, zit je eerste rang in mijn agenda én profiteer je van een voordeeltarief.

Dit zijn de spelregels
$

Minimale abonnementsduur: 3 maanden. Aantal uren per maand: in overleg.

$

Voordat we aan de slag gaan, spreken we de abonnementsperiode af en maken we een inschatting van het aantal benodigde uren per maand. Na de eerste maand stellen we het aantal zo nodig bij. Daarna staat het aantal voor de eerste drie maanden vast.

$

Na de afgesproken abonnementsperiode kun je het abonnement aanpassen en/of verlengen per kwartaal (inclusief gunstige kwartaalafrekening bij onder-/overbesteding in een maand) of per maand. Opzeggen kan dan natuurlijk ook – minimaal twee weken voor het aflopen van de abonnementsperiode – maar dat wil je helemaal niet, haha.

Je investering

De kosten voor het abonnement zijn afhankelijk van het aantal uren dat je afneemt per maand en de afgesproken abonnementsduur. Hoe uitgebreider het abonnement, hoe gunstiger je tarief. Laat ik je allemaal weten in een kennismakingsgesprek.

Ook in mijn aanbod

l

Individuele copyprojecten

Webteksten, whitepapers, beleidsstukken, artikelen, etc. Slimme, effectieve sales- en overige copy  waarmee je je bedrijf of organisatie in de spotlights zet en je ideale doelgroep aantrekt.

Copy Credit-voordeelpakket

Sterke content waarmee je bouwt aan je expertstatus in je vakgebied. Een voordelig creditpakket voor (nóg) meer impact en resultaat.

“Arianne is uitstekend in staat zich te verdiepen in de meest uiteenlopende zaken en heeft de kwaliteiten om hierover een verhaal te schrijven dat de doelgroep weet te boeien. Ze stelt de juiste vragen, is kritisch en schrijft teksten die prettig te lezen zijn.”

Harmen Visser

Commercieel directeur TRES

“Met haar manier van werken en haar kritische blik zorgt Arianne ervoor dat het verhaal zoals jij dat voor je ziet in de juiste toon op papier of scherm verschijnt. En altijd foutloos! Dat is waarom wij als communicatie-/ontwerpbureau graag gebruikmaken van haar diensten.”

Caroline Derkx-Oosting

Directeur Lemon Bird Ontwerpers

Ook je zinnen gezet op woorden die werken?