Copy Credit-voordeelpakket

Copy Credit-voordeelpakket

Wil je regelmatig waardevolle expertise, inspirerende inzichten en/of actuele kennis delen in boeiende artikelen van hoge kwaliteit? Dan is een Copy Credit-voordeelpakket dé deal die je wilt voor je contentstrategie.

Klaar om je doelgroep jouw kant op te bewegen?

Is het iets voor jou?

Een creditpakket – 3, 4 of 5 artikelen voor een staffeltarief – is de perfecte oplossing als je je bedrijf of organisatie herkent in één of meer van de volgende situaties.

$

Je weet dat je je kennis en expertise regelmatig in de schijnwerpers moet zetten. Maar ja, druk, altijd haast en dus te weinig tijd. Je zoekt een ijzersterke copywriter to the rescue.

$

Je schrijft en deelt regelmatig artikelen of blogs over relevante onderwerpen voor je doelgroep, maar twijfelt over de overtuigingskracht en hebt het gevoel dat je daardoor (omzet)kansen laat liggen.

$

Je hebt de behoefte je content naar een hoger niveau te tillen – je weet dat er meer uit te halen valt – en wilt zeker zijn van hoge kwaliteit. Én van een gunstig tarief.

$

Je wilt regelmatig waardevolle content delen en daarvoor een copywriter inzetten waarmee je kunt lezen en schrijven achteroverleunen, én profiteren van prijsvoordeel.

Wat levert een Copy Credit-voordeelpakket je op?

N

Hogere conversie- en omzetkans

Je teksten worden overtuigender en aantrekkelijker. Daardoor zet je meer lezers aan tot actie.

N

Meer autoriteit

Sterke, geoptimaliseerde teksten laten beter zien dat je een expert bent in je vakgebied. Daardoor bouw je autoriteit en vertrouwen op bij je doelgroep.

N

Kostenbesparing

Een creditpakket bestaat uit 3, 4 of 5 credits voor professionele, sterke teksten. Hoe groter het aantal credits, hoe groter je prijsvoordeel.

N

Betere online vindbaarheid

Geoptimaliseerde teksten verbeteren je SEO-ranking, wat resulteert in meer organisch verkeer naar je site.

N

Meer naamsbekendheid

Door regelmatig sterke artikelen te delen, vergroot je de zichtbaarheid van je organisatie en bouw je een sterkere online aanwezigheid op.

N

Professionelere uitstraling

Met in de volle breedte geoptimaliseerde teksten straal je meer professionaliteit uit, wat het vertrouwen van potentiële klanten / je doelgroep vergroot.

Zo maken we goud van je credits

Stap 1: Het briefingsgesprek

We bespreken het onderwerp van de tekst, het doel, de doelgroep, de tone of voice en alles wat ik aan info nodig heb om jou te helpen aan een ijzersterke tekst.

Stap 2: Aan het typen …

Ik ga aan de slag met de tekst. Titel, structuur, opbouw, tussenkoppen, conversie, SEO, spelling, grammatica, stijl – alles om je organisatie of bedrijf optimaal in de spotlights te zetten en je doelen te bereiken.

Stap 3: We zijn er bijna!

Jij bekijkt het resultaat, zo nodig voer ik nog een enkele aanpassing door. En dan: shinen maar!

{
"Arianne is uitstekend in staat zich te verdiepen in de meest uiteenlopende zaken en heeft de kwaliteiten om hierover een verhaal te schrijven dat de doelgroep weet te boeien. Ze stelt de juiste vragen, is kritisch en schrijft teksten die prettig te lezen zijn."

Harmen Visser, commercieel directeur TRES

Veelgestelde vragen

Waar let je allemaal op bij het schrijven van een tekst?

Op veel! Een sterke tekst is veel meer dan een aantal foutloze zinnen achter elkaar. Om je tekst zo goed mogelijk voor je te laten werken, richt ik me onder andere op:

 • Opbouw en structuur
 • Positionering en eigenheid
 • Inhoudelijke duidelijkheid
 • Titel en tussenkoppen
 • Overtuigingskracht, conversie
 • Leesritme/-gemak
 • SEO-optimalisatie
 • Consistentie
 • Overzicht en scanbaarheid
 • Grammatica, stijl en spelling
Optimaliseer je teksten ook voor SEO?

Zeker! En naast het optimaliseren van je tekst met de juiste zoekwoorden, krijg je je tekst ook altijd terug met een sterke metatitel en meta-omschrijving, om de doorklikkans in de zoekresultaten zo groot mogelijk te laten zijn.

Goed om te weten: het succes van SEO (Search Engine Optimization) hangt niet alleen af van het schrijven van SEO-teksten. SEO bestaat uit drie belangrijke pijlers: content (waarvan tekst een onderdeel is), linkbuilding (backlinks naar je website, gelinkt aan de populariteit van je site) en techniek (laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, etc.)

Wees je ervan bewust dat SEO geen magische oplossing is voor direct succes, verwacht dus geen wonderen en onmiddellijk resultaat. Het is een voortdurend proces van contentcreatie, linkbuilding en technische optimalisatie.

Kortom: heb vooral realistische verwachtingen van het investeren in SEO-teksten.

Redigeer of herschrijf je ook bestaande teksten?

Absoluut! Maar het zou een beetje zonde zijn als je daarvoor een creditpakket gebruikt. Voor het optimaliseren van een tekst kun je  beter kiezen voor een individueel copyproject (voor bedrijven en zzp’ers of voor overheids-,onderwijs- en zorgorganisaties).

 

Waarom ben ik bij jou aan het goede adres?

Nou, eh …

 • Je wilt een góéie tekstschrijver, toch?
 • Ik heb een universitaire talenachtergrond, een communicatiediploma, brede algemene kennis en jarenlange ervaring. Verder hou ik mijn kennis via vakgerichte cursussen en traingen up-to-date: ik weet waar ik het over heb in mijn vak.
 • Ik schrik niet van complexe materie; kom maar op!
 • Ik hou me aan afspraken, ben duidelijk en transparant.
 • Ik ben aangesloten bij Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers.
 • Ze zeggen dat het leuk is, samenwerken met mij (*bloost). Lees maar.

Je investering

Hieronder vind je de pakketprijzen. Wat je ervoor krijgt? Een prijzenpakket! Want zoals je hierboven hebt kunnen lezen: er valt enorm veel te winnen met professionele, aan alle kanten geoptimaliseerde teksten. Ik lever geen snel in elkaar geknutseld werk, ik zorg voor output van kwaliteit.

Creditpakket A: tegoed voor 3 alles-erop-en-eraan-artikelen van max 750 woorden: 1499 ex btw

Creditpakket B: tegoed voor 4 alles-erop-en-eraan-artikelen van max 750 woorden: 1899 ex btw

Creditpakket C: tegoed voor 5 alles-erop-en-eraan-artikelen van max 750 woorden: 2249 ex btw

$
De prijzen zijn inclusief (voor elk artikel):
 • een telefonische of online briefing
 • tussentijds overleg (zo nodig)
 • SEO-optimalisatie
 • een metatitel + meta-omschrijving
 • één feedback-/aanpassingsronde
Goed om te weten
$

Geen stress, geen aan-je-jas-getrek: je bepaalt zelf wanneer je je credits inzet. Alle pakketten zijn 12 maanden geldig, vanaf de datum van aanschaf.

$

Je betaalt je pakket vooraf (of in termijnen, dat kan ook).

“Wij werken inmiddels een aantal jaren samen met Arianne. In deze periode hebben we een erg prettige samenwerking opgebouwd. Arianne begrijpt onze dienstverlening, cultuur en werkwijze en weet dat als geen ander om te zetten in krachtige teksten. Daarnaast triggert ze ons ook regelmatig met (spontaan) advies. Tel daar een transparante en zeer duidelijke werkwijze bij op. Dat maakt dat ik Arianne van harte aanbeveel.”

Rogier Mink

Commercieel directeur Coolminds

“Arianne is de freelancer die je meteen in vaste dienst zou willen nemen. Ze is uniek in haar (schrijf)stijl. Ze voelt feilloos aan wat je over wilt brengen en maakt met haar teksten de boodschap zoveel beter! De teksten van Arianne zijn scherper, voelen persoonlijker en de positiviteit spat ervan af. Websites, personeelshandboeken, maar ook heel persoonlijke reacties naar onze klanten, alles is mooier door Arianne. Had ik al gezegd dat we heel blij met haar zijn?”

Petra Weeling

Commercieel manager AquaCell

Hier kun je ook voor kiezen

l

Individuele copyprojecten

Webteksten, whitepapers, beleidsstukken, artikelen, etc. Slimme, effectieve sales- en overige copy  waarmee je je bedrijf of organisatie in de spotlights zet en je ideale doelgroep aantrekt.

i

Copy Connect

Wel de lusten, niet de werkgeverslasten. Voor als je doorlopend verzekerd wilt zijn van sterke staaltjes tekst, op de momenten dat jij ze nodig hebt.

Ook je zinnen gezet op woorden die werken?